Lt   lv   en   ru
 

   

Produktai fosfato pagrindu bei fosfatai virtoms dešroms

Produktas Paskirtis Vartojimo norma Sudėtis
COMBINATION P 2000 Kuteravimo preparatas virtoms dešroms fosfato pagrindu su spalvą suteikiančiomis bei skonį intensyvinančiomis medžiagomis. Idealus keturių savybių derinys: pagerina rišlumą, greit suteikia stabilią spalvą, puikų aromatą ir šviežumą 5 g/kg mėsos/riebalų E450 Natrio difosfatas
E471 Riebiųjų rūgščių mono ir digliceridai 
E575 Gliukonodeltalaktonas
E300 Askorbo rūgštis 
E301 Natrio askorbatas 
E621 Natrio gliutamatas
Gliukozės sirupas 
Prieskonių aromatas
COMBINATION P 1000 Priedas su skonio, kvapo ir spalvos stabilizatoriumi bei komponentais suaktyvinančiais mėsos baltymus, suteikiančiais stabilią spalvą su mažesniu nitrito kiekiu. Priedas mažina surišimo nuostolius rūkant ir verdant bei ilgai sandėliuojant 5 g/kg mėsos/riebalų E450 Natrio difosfatas
Gliukozės sirupas 
E575 Gliukonodeltalaktonas (Gdl) 
E300 Askorbo rūgštis 
E301 Natrio askorbatas 
E621 Natrio gliutamatas
COMBINATION BALTIA Kuteravimo preparatas fosfato pagrindu visų rūšių virtoms dešroms. Pagerina rišlumą, suteikia spalvą, pagerina skonį 5 g/kg mėsos/riebalų E450 Na difosfatas 
E330 citrinų r. 
E301 Na askorbatas 
E300 Askorbo r. 
E621 Na gliutamatas 
Gliukozės sirupas
MEGA-BLITZ Stabilizatorius ir surišėjas fosfato pagrindu su citrinos rūgštimi kapsulėje, gliukonodeltalaktonu. Neleidžia išsiskirti žele ir riebalams. 5 g/kg mėsos/riebalų E450/E452 Na di ir polifosfatas, 
E330 citrinų r. 
E575 Gliukonodeltalaktonas
E621 Natrio gliutamatas 
E300 Askorbo rūgštis 
E301 Natrio askorbatas
COMBINATION P2000 super fresh Priedas polifosfatų pagrindu su spalvą, šviežumą ir aromatą suteikiančiomis medžiagomis 10 g/kg mėsos/riebalų Laktozė, E450/E454 Natrio di- ir polifosfatas 
E262 Natrio acetatas 
E471 Riebiųjų r. mono- ir digliceridai, 
E300 Askorbo r. 
E575 Gliukonodelta-laktonas(Gdl), 
E621 Natrio gliutamatas
BRUHWURST-MIX Kuteravimo preparatas fosfato ir emulgatoriaus pagrindu su spalvą suteikiančiomis ir prieskoninėmis medžiagomis 17 g/kg mėsos/riebalų E450 Difosfatai 
E472 Pieno ir Citrinos riebiųjų rūgščių gliceridai
300 Askorbo rūgštis 
Laktozė, prieskonin. medž.
(2,05% Natrio gliutamatas) 
Gliukozės sirupas
BRUHWURST UN Priedas fosfato pagrindu virtoms dešroms su intensyvią spalvą ir skonį suteikiančiomis medžiagomis 10 g/kg mėsos/riebalų E407 Karageninas 
E450 Na difosfatas 
E471 Riebiųjų r. mono ir digliceridai, 
E575 GDL E315 izoaskorb.r., 
E621 Na gliutamatas
E316 Na izoaskorbatas
CHOP-MIX 5000 Kuteravimo preparatas fosfato pagrindu: pagerina rišlumą, suteikia stabilią spalvą 5 g/kg mėsos/riebalų E450/451 di- ir trifosfatas E316 Natrio izoaskorbatas, laktozė, druska
BULLIN Fosfatas virtiems mėsos gaminiams: pagerina rišlumą 5 g/kg mėsos/riebalų E450 Di ir Polifosfatai